21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024
21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024

Kris Wauters: "voor deze mensen is het rampzalig"

Clouseau-Koen en Kris Wauters-SBS
Foto: Showbizz-Site

Kris Wauters praat in Dag Allemaal openhartig over de gevolgen van de coronacrisis op het leven van artiesten. Ook voor Clouseau  is het een zure appel om doorheen te bijten, al wil Kris dat toch kaderen. “Koen en ik zullen het wel overleven, maar voor veel muzikanten, licht- en klankmensen en podiumbouwers is het echt rampzalig,” beseft Kris Wauters.

“Vorig jaar zaten we in de studio om de nieuwe plaat te maken, dan verdien je ook niks, maar dit jaar zouden we dat goedmaken met meer dan 40 concerten. Die hadden we al verplaatst naar augustus en september, maar wie weet kan alles misschien pas volgend jaar doorgaan,” bekijkt Kris Wauters het realistisch.

De broer van Koen blijft echter nuchter onder de hele crisis. “Och, ik ben intussen… gelaten is misschien niet ‘t juiste woorden, maar ik kan niet anders dan me erbij neerleggen, hoe verschrikkelijk ik het ook allemaal vind,” klinkt het bij Kris Wauters in Dag Allemaal.

In de lijst van Rijkste Belgen vinden we zowel Koen Wauters als zijn broer Kris terug bij de best verdienende Belgische artiesten. Koen Wauters moet enkel Geert Hoste en Stromae laten voorgaan en staat op de derde plaats bij de artiesten met een geschat vermogen van bijna 9 miljoen euro, terwijl ook Kris zich netjes in de top 20 nestelt met een geschat vermogen van meer dan 3 miljoen euro.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today