6 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 april 2021
6 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 april 2021

Kristel Verbeke kondigt nieuw programma aan

Kristel Verbeke
Foto: VRT/Wim Van de Genachte

Kristel Verbeke heeft zich na haar afscheid aan K3 volledig op de televisiewereld geworpen. Na Generatie K en Kinderkopkes lanceert ze nu “Loslippig”.

Kristel Verbeke op sociale media: “Loslippig = dingen vertellen die men eigenlijk moet zwijgen. Maar ik vind het net heel fijn dat ik met andere vrouwen kan delen hoe ik me voel, welke kleine en grote uitdagingen we delen als vrouw en mama.”

“Het stelt me vaak op mijn gemak als ik hoor dat andere vrouwen ook twijfelen over hoe ze eruit zien. Dat ze het soms moeilijk hebben met wat er van hen verwacht wordt en hoe ze hun grenzen stellen en bewaren… Ik geloof in ‘sisterhood’! Er zijn voor mekaar, open communiceren en mekaar door dik en dun steunen.”

“Daarom wou ik heel graag ‘loslippig’ maken. Een reeks waarin 5 madammen jullie kunnen verbazen, wakker schudden, inspireren, geruststellen, doen lachen, … Ze delen hun visie over hoe het is om vrouw te zijn in 2020, waarvoor we nog op de barricade moeten staan… en of we nu kunnen parkeren of niet?”

Loslippig is vanaf nu te bekijken op het online platform van VRT: VRT NU.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today