18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024

Kürt Rogiers: “Die mens doet iets met mij”

Foto: VTM

De fans van Kürt Rogiers zullen ongetwijfeld hun tickets voor de Winterrevue in Antwerpen al hebben geboekt. Tijdens deze ‘Hugo & Friends’, want zo heet de show, zal ook de acteur zijn opwachting maken.

“Ik heb toch even moeten nadenken. Ze hadden me al eens gevraagd, maar ik heb altijd de boot afgehouden. Omdat zingen en comedy niet mijn grootste sterktes zijn. Maar nu Hugo de rode draad is en wij z’n gasten zijn, vond ik die formule ideaal”, klinkt het bij Kürt in Dag Allemaal.

Natuurlijk kent Kürt Hugo, maar niet zo persoonlijk als sommige Vlaamse artiesten. Maar net zoals bij iedereen laat Hugo ook Kürt niet onberoerd.

“Ik weet niet wat het is, maar Hugo doet iets met mij. Ik vind dat hij z’n verdriet sereen en waardig draagt, zonder er te koop mee te lopen. Mijn mama heeft net als Nicole destijds alzheimer en daarbovenop nog een spierziekte. Toen het bericht van Nicole binnenkwam, had ik net een opvoering van ‘Nachtwacht’ achter de rug. Onmiddellijk begon ik na te denken: hoe zou dat zijn als mama zou sterven? Dat voelde raar. Sindsdien ontroert alles in Hugo mij.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today