21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024
21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024

Kürt Rogiers: “Gelukkig hebben ze dat toegelaten”

Foto: DPG Media

De fans van Kürt Rogiers zijn blij. Na een afwezigheid van een tweetal maanden is de acteur eindelijk terug te zien in ‘Familie’ als Lars. Door zijn afwezigheid in de soap heeft Kürt de voorbije maanden van iets meer vrije tijd kunnen genieten en dat heeft Rogiers zichtbaar deugd gedaan.

En er staat alvast veel te gebeuren rond zijn personage Lars Dewulf. “Bel me over een maand en je gaat niet weten wat je gezien hebt. Zijn Floris Van Bommel-schoenen gaan uit en het worden, bij wijze van spreken, blote voeten. Alles resulteert in onverwachte ontmoetingen en verhaallijnen. De kijkers gaan er echt van smullen”, maakt Rogiers de fans warm in Story.

Het is duidelijk dat de fans van ‘Familie’ het personage Lars ontzettend hard hebben gemist. Overal waar Kürt verscheen, kreeg hij steeds de vraag wanneer hij zou terugkomen.

Als het van VTM had afgehangen dan verdween Kürt uit de reeks, zonder de fans te laten weten of er nog een terugkeer in zat of niet.

“Maar ze lieten me toe om te zeggen dat Lars maar voor een korte periode weg was en dat hij zeker terugkwam. Eigenlijk wilden we het als een verrassing houden, maar er waren op korte tijd al heel wat personages verdwenen en ik had echt het gevoel dat we de fans moesten geruststellen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today