18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024

Kürt Rogiers: “Ik heb paniekaanvallen gehad”

Foto: VTM

Kürt Rogiers wil 2023 liefst zo snel mogelijk vergeten. Het was echt een verschrikkelijk jaar voor de acteur en er waren heel wat periodes waarin hij dacht: ‘Wat zal het vandaag weer zijn’.

“Ik heb echt paniekaanvallen gehad. Stress en slapeloze nachten ook. Het is ondertussen al veel beter, maar het overkomt me nog. Vroeger hoorde ik mensen soms zeggen: ‘Ik heb een slechte dag.’ ‘Tja, doe daar dan iets aan’, dacht ik. Maar nu besef ik dat het niet zo werkt. Ik was altijd degene die tegen mensen die in een dipje zaten zei: ‘Er is zoveel waar je voor kan leven. Kijk naar de zon!’ Maar als je heel zware tandpijn hebt, helpt kijken naar de zon niet. Die pijn blijft gewoon. Zo is het ook met mental issues”, zucht Kürt in Primo.

De paniekaanvallen en stress kwam vooral door de zorgen rond zijn ouders. Zijn moeder kreeg te horen dat ze ALS had en zijn vader sukkelde ook serieus met zijn gezondheid.

“Mama woont nu in een zorgcentrum. Mijn vader wordt binnenkort 80 en mama heeft constante hulp nodig. Het was een heel moeilijke beslissing, voor iedereen, maar het was de beste oplossing. We zijn gerust en mama wordt daar heel goed in de gaten gehouden.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today