27 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024
27 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024

Kürt Rogiers over zinderende seizoensfinale in Familie: “we waren het de kijkers verschuldigd”

Kurt Rogiers
Foto: DPG Media

Kürt Rogiers kondigt de seizoensfinale van Familie aan als ‘de beste in vijf jaar’. “Het wordt een seizoensfinale met toeters en bellen”, onthult ‘Lars’ in Dag Allemaal. En dat was ook nodig, voegt de acteur eraan toe.

“Ik reken hem tot de beste van de voorbije vijf jaar. Ik meen dat, hé. Toen ik het script las, werd ik zo in het zinderende verhaal gezogen, dat ik Lola en Merlijn, die me toen net nodig hadden, toeriep: ‘Nee, nu niet, papa effe met rust laten’. Daar schrokken ze van, want dat gebeurt niet snel”, lacht Kürt Rogiers in Dag Allemaal.

Naast een stevige dosis suspense is er ook voldoende ruimte voor emo-momenten, verduidelijkt Kürt Rogiers in Dag Allemaal. De extra lange aflevering had makkelijk in een avondvullende tv-film gegoten kunnen worden, klinkt het trots bij de acteur.

Na de anticlimax van vorig jaar waren we de kijkers iets verschuldigd, verwijst Kürt Rogiers naar het vorige seizoen dat onderbroken werd door de pandemie. “De finale die je vorig jaar moest missen, wordt nu dubbel en dik goedgemaakt”, aldus Kürt Rogiers in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today