18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024

Kürt Rogiers: “Ze zit in de ratrace van het leven”

Foto: DPG Media

Kleine meisjes worden groot, dat weet ook Kürt Rogiers. Zijn dochter Lola heeft onlangs de stap gezet van middelbaar naar hogeschool en dat was toch een spannend moment.

“Ze heeft de overgang wel goed verteerd, denk ik. De eerste weken zijn natuurlijk zeer vreemd. Vroeger moest ze vanuit Dendermonde, waar we wonen, slechts vijf minuten fietsen naar school. Nu neemt ze twee bussen en een trein tot aan de campus, waardoor ze in de ratrace van het leven is gestapt. Bovendien miste ze in het begin een paar van haar heel goede vriendinnen uit het middelbaar, die nu plots zijn weggevallen. Maar ondertussen heeft ze nieuwe vriendinnen en is alles in zijn plooi gevallen”, klinkt het bij Kürt in Story.

Zo lang onderweg zijn naar de campus, heel wat studenten zouden er al tegenop zien. Maar Lola had ook geen zin om op kot te gaan.

“Voorlopig is Lola geen vragende partij. Niet alleen omdat ze nog graag bij mama en papa is, maar ze heeft ook al veel stages. Die doet ze telkens in de buurt van Dendermonde. De eerste was in een woonzorgcentrum, de tweede in een revalidatiecentrum. Als je dan met een kot in Gent zit dat telkens vier weken leegstaat, is dat ook zonde, hé. Maar misschien komt het er een van de volgende jaren wel van.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today