18 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024
18 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024

Kustschlagerfestival ook dit jaar in Plopsaland De Panne!

Kustschlagerfestival
© Neptunus Pro

Na de vorige succesvolle edities, wordt een 2019 zonder Kustschlagerfestival in het Plopsa Theater in De Panne ondenkbaar. Fans van de Vlaamse schlagermuziek zijn welkom op vier woensdagen in september.  Noteer nu alvast 4, 11, 18 en 25 september in je agenda.

Ook dit jaar blijft de vertrouwde formule behouden:  vier woensdagnamiddagen lang verwelkomt het Plopsa Theater in De Panne het kruim van de Vlaamse showwereld.  Gastheer Paul Bruna is elke woensdag van de partij!

Ook dit keer pakt organisator Neptunus Pro uit met een kwalitatieve en gevarieerde affiche.  Op woensdag 4 september zijn Paul Bruna, Micha Marah en De Romeo’s te gast. De week daarop kan je Paul Bruna, Herbert Verhaeghe en Willy Sommers aan het werk zien. Woensdag 18 september is het de beurt aan Paul Bruna, Laura Lynn en Frank Galan. Tot slot, op woensdag 25 september, staan Paul Bruna, David Vandyck en Luc Steeno op het podium.

Ook dit jaar blijven de prijzen zeer democratisch.  Voor €16 piek (voor de vroegboekers tot 31 mei 2019) heb je toegang tot het park, de show en parking. Na de vroegboekperiode betaal je 18 euro, aan de deur 25 euro.

Meer info en reservatie van tickets: www.kustschlagerfestival.be

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today