16 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024
16 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024

Laura Lieckens uit Blind Getrouwd: “Stop met kritiek geven op anderen”

Foto: VTM

De 56.000 volgers van Laura Lieckens kregen een belangrijke boodschap op Instagram te lezen. Laura nam eerder dit jaar deel aan ‘Blind Getrouwd’ op VTM en gebruikt haar bereik om mensen te mobiliseren om voorzichtiger te zijn.

De opmars van het coronavirus baart haar zorgen, in die mate zelfs dat zij haar volgers oproept om één team tegen corona te vormen. “Sommige dingen hou ik liever privé. Maar als ik gecontacteerd word door de mensen van contactopvolging, dan vertel ik met wie ik contact had. Want stel nu dat ik besmet blijk te zijn, dan moeten alle mensen met wie ik contact heb gehad, dat weten”, stelt Laura in een bericht op Instagram.

Zij stelt haar volgers gerust, alles gebeurt anoniem. “Als ze bellen, werk hieraan mee alsjeblief. Zo help je het coronavirus tegen te houden. Doe het voor jezelf, maar ook voor elkaar. Zoals velen mis ik ook de tijd voor corona, maar er komt zeker een tijd na corona. We kunnen commentaar hebben op beslissingen die er genomen worden en kritiek geven op anderen, maar we kunnen ook samenwerken als team. Als team TEGEN covid-19. Ik ben er zeker van dat alle kleine beetjes helpen”, schrijft Laura nog.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today