7 °C Antwerpen, BE
maandag 4 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
maandag 4 maart 2024

Laura Lynn, David Vandyck, Koen Crucke en Jacky Lafon vertrekken op cruise!

Jacky Lafon
© Entertainment Today

Deze zomer staan Jacky Lafon, Laura Lynn, Koen Crucke en David Vandyck op het podium van het Kusttheater Colisée in Blankenberge. Samen met het publiek vertrekken ze op een nostalgische cruise!

Jacky Lafon en Blankenberge: het blijft een mooi liefdesverhaal.  Al vier jaar op rij staat Jacky tijdens de zomermaanden op het podium van Kusttheater Colisée en dat zal deze zomer niet anders zijn.  Dit jaar belooft Jacky, samen met David Vandyck, Laura Lynn, Koen Crucke en haar showballet een ijzersterke show neer te zetten.

Jacky’s zomershow draagt de titel Cruise Nostalgie; een vlag die meteen de hele lading dekt.  Het viertal gaat op reis door heel wat landen en neemt daarbij het publiek mee op een muzikale reis die doorspekt is met humor, zang, en dans.

Tijdens de persconferentie die dinsdag plaats vond, bombardeerde Jacky David Vandyck prompt tot haar kapitein van Cruise Nostalgie; terwijl Koen Crucke dan weer de titel van ‘dekkapitein’ kreeg. Een titel die bij Koen met de nodige hilariteit werd onthaald.

Praktisch

De shows beginnen vanaf vrijdag 20 juli tot eind augustus en dit iedere vrijdag, zaterdag en zondag, telkens vanaf 14u30. In augustus zijn er ook avondvoorstellingen op maandag 6, 20 en 27 augustus, telkens om 20u30. Tickets voor Cruise Nostalgie zijn te reserveren voor 25 euro via 050 70 81 98 of online via www.kusttheatertickets.be.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today