1 °C Antwerpen, BE
zaterdag 15 januari 2022
1 °C Antwerpen, BE
zaterdag 15 januari 2022

Laura Lynn en Matthias Lens niet langer een koppel

Peter De Smedt

Het ontbreken van de naam van Laura Lynn op de rouwbrief van de overleden papa van Matthias Lens, werd woensdag door enkele oplettende mensen opgemerkt. De tip kwam bij de Showbizz-Site en Het Laatste Nieuws terecht en die pakken donderdag met de primeur uit dat Laura Lynn en Matthias Lens niet langer een koppel zijn.

Dat de liefdesbreuk net door een overlijden naar boven komt is een beetje ongelukkig, maar de relatiebreuk kon ook geen maanden meer geheim blijven. Want ja, de breuk dateert al van een tijdje geleden. “Klopt, we zijn reeds enkele maanden uit elkaar”, reageert Matthias Lens kort wanneer wij hem contacteren. Ook Laura Lynn wil er niet veel over kwijt. “Inderdaad, enkele maanden geleden heeft Matthias beslist een einde te maken aan onze relatie”, laat zij in een reactie weten.

Laura en Matthias willen verder niet uitwijden over de reden van de breuk en daar hebben wij alle respect voor. Dat het tot een breuk kwam is best wel een verrassing. Laura Lynn en Matthias waren lange tijd een koppel. Beiden hebben een dochtertje Ileana.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today