10 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024
10 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024

Laura Lynn: “Ik mocht niet te vaak alleen zijn”

Laura Lynn

Het was weer een fantastische zomer. De Vlaamse artiesten hadden hun handen vol met optreden en daar zijn ze maar wat blij om. Wie zeker een fantastische zomer had, is Laura Lynn. Zij genoot volop samen met haar dochter Eliana en haar nieuwe vriend Joffrey.

“Ik verbleef 2 maanden lang aan de kust op een camping. Eliana vindt het fantastisch. Daar dan rond de tafel zitten met het juiste gezelschap en genieten van een fris glas, heerlijk”, klinkt het in Dag Allemaal.

De zangeres kan enorm genieten van een lekker glas, al probeert ze niet te veel te drinken. “Ik word daar altijd wat lacherig van. Maar meer ook niet. Er komen misschien wat meer verhalen naar boven onder de vrienden. Maar op’t gemak. Ik zal niet snel een polonaise inzetten.”

Laura kan weer volop genieten van het leven, en dat is even anders geweest. Toen ze een relatiebreuk te verwerken kreeg 3 jaar geleden, was dat een bittere pil om te slikken.

“Vlak voor corona voelde ik dat ik echt niet te veel alleen mocht zijn. Omdat ik anders snel een zwak moment zou hebben. Geen depressie, maar gewoon dat dipje dat om de hoek loert.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today