15 °C Antwerpen, BE
zaterdag 14 november 2020
15 °C Antwerpen, BE
zaterdag 14 november 2020

Laura Lynn onthult ster op Story Walk Of Fame

Laura Lynn
© Plopsa

Laura Lynn was woensdag opnieuw te gast in het Plopsa Theater tijdens de Vlaamse Top 10 van Ment TV. Dit gebeuren werd vandaag feestelijk gevierd met een eigen ster op de Story Walk of Fame in Plopsaland De Panne.

De Story Walk of Fame aan het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne is opnieuw een ster rijker. Niemand minder Laura Lynn, de vlaamse Schlagerkonigin, onthulde er vandaag, in het bijzijn van vele fans haar eigen ster.

Laura Lynn is niet alleen de topper van de Vlaamse schlagermuziek, maar is ondertussen ook een vaste waarde in het Plopsa Theater geworden. ”We zijn erg trots dat we Laura Lynn ondertussen al meer dan 10 keer mochten verwelkomen in ons Plopsa Theater”, zegt Wim Wauters. Een ster op de gerenommeerde Story Walk of Fame kon bijgevolg niet ontbreken. Ze werd er gehuldigd naast beroemdheden als Jan Smit en Willy Sommers.

‘Voor mij is het een hele eer om een plaatsje te krijgen op de Story Walk of Fame tussen alle andere sterren. Ik kom telkens met heel veel plezier naar het Plopsa Theater! De ambiance die er telkens heerst is werkelijk fantastisch!”, zegt Laura Lynn.

Na de steronthulling zong Laura Lynn de sterren van de hemel tijdens een spetterend optreden in het Plopsa Theater in het kader van de Vlaamse Top 10 van Ment TV!

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today