13 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024
13 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024

Laura Tesoro: “Denken jullie dat ik hier klaar voor ben?”

Foto: DPG Media

Het gaat goed met Laura Tesoro. Momenteel is ze te zien op VTM met ‘Starstruck’ en is het ook meteen haar eerste show die ze helemaal zelf mag presenteren. Een grote stap voor deze presentatrice en zangeres.

De jonge vrouw bruist van de ambitie, maar een carrière in Amerika hoort daar niet bij. Zij is perfect tevreden met wat ze heeft bereikt in Vlaanderen. Zo ook dat ze zich van een andere kant heeft kunnen laten zien in ‘Special Forces’.

“Ik voelde me enorm vereerd toen de zender me vroeg. Mijn eerste reactie was: ‘Denken jullie echt dat ik daar klaar voor ben?’ Maar VTM gelooft in mij en dat gaf me een enorme boost om deze kans met beide handen te grijpen. Ik wil zeker niet teleurstellen, en bewijzen dat ze de juiste beslissing hebben gemaakt”, zegt ze in Story.

Laura presenteerde al heel vaak samen met andere mensen zoals Koen Wauters, Aaron Blommaert en Willy Sommers. Maar met ‘Starstruck’ was het dus tijd om het helemaal alleen te doen.

“Voor mij was dat absoluut geen must. Het is niet omdat je altijd met anderen presenteert, dat je geen volwaardig presentator bent. Maar ik denk wel dat nu het goede moment was, ook al vond ik het enorm spannend. Als er iets misloopt, heb je niemand om op terug te vallen. Ik zal zeker niet zeggen dat alles perfect verlopen is – ik ben sowieso kritisch voor mezelf – maar ik heb er wel keihard van genoten. Het is pure feelgoodtelevisie met supergetalenteerde kandidaten, een enthousiaste jury en goede muziek. Na elke opnamedag reed ik met een glimlach naar huis.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today