7 °C Antwerpen, BE
zaterdag 29 januari 2022
7 °C Antwerpen, BE
zaterdag 29 januari 2022

Laura Tesoro emotioneel: ‘Mijn hart breekt’

Foto: VTM

Laura Tesoro neemt niet snel een standpunt in op de sociale media, maar dinsdagnamiddag haalde de presentatrice en zangeres toch uit naar het stadsbestuur van Antwerpen. Laura Tesoro is niet te spreken over de beslissing van de stad om alle subsidies voor Let’s Go Urban te beëindigen.

Stad Antwerpen trekt de stekker uit Let’s Go Urban en dat breekt mijn hart. LGU is meer dan wat we er dezer dagen over vernemen in het nieuws”, schrijft Laura Tesoro op Instagram. “LGU is een community voor jongeren, een tweede thuis. Ik kan het weten want voor ik van mijn hobby mijn job maakte, was LGU ook mijn tweede thuis. Ik danste 11 uren in de week, zonder dat mijn ouders zich zorgen moesten maken over het lidgeld, want vergeet niet dat hobby’s meestal duur en dus voor vele jongeren een privilege zijn. Let’s go urban stimuleert jongeren om hun passie te ontwikkelen op een betaalbare manier! LGU houdt jongeren van de straat. Maar nu dus niet meer, nu worden ze uit hun huis gezet. Alle jongeren, alle vrijwilligers en medewerkers die LGU mee opgebouwd hebben worden gestraft voor iets dat ze zelf niet in handen hadden. En dat breekt mijn hart”, besluit Laura Tesoro op Instagram.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today