10 °C Antwerpen, BE
vrijdag 18 september 2020
10 °C Antwerpen, BE
vrijdag 18 september 2020

Laura Tesoro gefrustreerd omdat zangcarrière niet boomt

Laura Tesoro
Foto: VTM

Je kon het in ‘De Zomer Van’ al zien, Laura Tesoro was not amused toen een bepaalde concertzaal een optreden van de zangeres niet zag zitten. Laura kroop zelf in de virtuele pen en stuurde de uitbater een album toe in de hoop dat hij zich zou bedenken.

Laura Tesoro is voor een bepaalde groep mensen nog altijd het meisjes van ‘What’s the pressure’, maar ondertussen heeft de zangeres heel wat andere hits gemaakt. Eén probleem: wellicht herinnert u zich die amper. “Ik denk dat veel mensen een verkeerd beeld van me hebben als zangeres, dat ik nog altijd dat meisje van het Songfestival ben. Ik raak daar maar moeilijk vanaf, helaas”, zuchtte Laura Tesoro in Dag Allemaal.

De zangeres hoopt die perceptie te kunnen veranderen door keihard te werken. Alleen is het nog onduidelijk hoe de muzikale toekomst er precies uit ziet. Echt succes had haar debuutalbum ‘Limits’ niet. Ok, het stond 29 weken in de Ultratop 200, maar helaas slechts 9 weken in de top 50. Bovendien haalde haar album zelfs niet de gouden status.  Volgens Sam Jaspers van Ultratop is er hoe dan ook geen reden tot paniek: “Laura Tesoro zal haar kansen wel krijgen”, vertelde hij in Dag Allemaal.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today