20 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024
20 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024

Laura Tesoro moet opboksen tegen Metejoor en Duncan Laurence

Laura Tesoro moet opboksen tegen Metejoor en Duncan Laurence

Foto: VRT

Vernieuwing bij ‘The Voice Kids’ lijkt wel het sleutelwoord van dit seizoen. Niet alleen krijgt An Lemmens dit seizoen hulp van Maksim Stojanac, ook bij de jury vonden veel veranderingen plaats. Zo zijn Sean Dhont en Gers Pardoel er niet meer bij, maar wel Metejoor en Duncan Laurence.

“Ik snap dat ze af en toe van coaches willen wisselen om het nieuw en fris te houden. En met Metejoor en Duncan Laurence hebben ze echt twee toppers in huis gehaald. Al was het voor K3 en mezelf soms heel moeilijk om tegen hen op te boksen omdat ze zo populair zijn. Metejoor scoort d ene monsterhit na de andere en Duncan vertelt over zijn coole ervaringen in L.A”, glimlacht Laura in Story.

Duncan Laurence en Laura delen wel een gemeenschappelijke prestatie. Beiden stonden ze al op het podium van het Eurovisiesongfestival. “Maar ik vergeet dat soms, omdat het allemaal zo snel gaat. Misschien moet ik toch eens proberen om wat vaker stil te staan bij de dingen, in plaats van het allemaal als vanzelfsprekend te beschouwen. Al blijft het wel een zotte en toffe ervaring.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today