7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Laura Tesoro onthult eigen ster op Walk of Fame in Plopsaland De Panne

In navolging van Niels Destadsbader, Gers Pardoel, Clouseau en vele andere topartiesten kreeg Laura Tesoro vrijdag haar hoogsteigen ster op de Story Walk of Fame aan het Proximus Theater in Plopsaland De Panne. Tesoro gaf er nadien een spetterend liveconcert voor een razendenthousiast theater.

De prestigieuze Story Walk of Fame aan het Proximus Theater in Plopsaland De Panne is opnieuw een ster rijker. De Antwerpse popsensatie Laura Tesoro, bekend van de hits ‘Whats The Pressure’, ‘Higher’, ‘Beast’ en ‘Mutual’, onthulde er vrijdag in het bijzijn van haar vele trouwe fans, haar eigen ster. Nadien gaf ze het beste van zichzelf tijdens een spetterend liveconcert gevuld met tal van eigen hits en een resem hedendaagse funky/pop klassiekers.

“De Story Walk of Fame telt momenteel al 24 sterren en wordt langzaam maar zeker een extra attractie binnen Plopsaland De Panne. Bezoekers zijn hier vaak te vinden om foto’s te maken van hun favoriete artiesten die we met een ster vereeuwigd hebben. Na haar opmerkelijke passage in het VTM-programma ‘Liefde Voor Muziek’, haar succesvolle deelname aan het Eurovisiesongfestival én haar geplande concert in het Proximus Theater wilden we Laura Tesoro graag in de bloemetjes zetten. Met een ster op de gerenommeerde Story Walk of Fame konden we dit op geen betere manier doen.”, aldus Wim Wauters, Parkmanager van Plopsaland De Panne.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today