22 °C Antwerpen, BE
donderdag 3 juni 2021
22 °C Antwerpen, BE
donderdag 3 juni 2021

Laura Tesoro openhartig over echtscheiding ouders: “dat was een moeilijke periode”

Foto: VTM

Laura Tesoro was elf jaar toen haar ouders uit elkaar gingen. In Het Laatste Nieuws geeft de zangeres toe dat het een moeilijke en best wel bepalende periode was voor haar ontwikkeling.

Nochtans verliepen de eerste levensjaren van Laura Tesoro zorgeloos. “Ik ben streng opgevoed, maar dat is goed, het heeft me de gedisciplineerde, beleefde persoon gemaakt die ik ben”, vertelt Laura Tesoro in Het Laatste Nieuws.

“Ik was elf toen mijn ouders zijn gescheiden. Dat was te jong om goed te snappen wat er gebeurde, maar oud genoeg om het volledig mee te krijgen. Ik kijk daarop terug als een moeilijke, best wel bepalende periode”, onthult de 24-jarige poulain van Koen Wauters.

“Ik had een groot verantwoordelijkheidsgevoel: ik wou zowel voor mama als voor papa goed doen — ik heb dat tot op de dag van vandaag nog steeds. Ik wou nergens tussen zitten, wilde altijd de bemiddelaar zijn”, vertelt Laura in Het Laatste Nieuws.

“Dat zorgeloze van in mijn kindertijd ben ik, mede door die scheiding, al heel lang kwijt. Ik voel me altijd verantwoordelijk voor dingen die gebeuren. Ik wil altijd helpen, altijd goed doen. Ik kan niet makkelijk loslaten”, geeft de zangeres toe in het dagblad.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today