11 °C Antwerpen, BE
dinsdag 20 oktober 2020
11 °C Antwerpen, BE
dinsdag 20 oktober 2020

Laura uit Blind Getrouwd over haatreacties: “dat raakte me heel hard”

Blind Getrouwd
@DPG Media

Laura Lieckens werd op sociale media neergesabeld na haar mislukt avontuur in Blind Getrouwd waar ze aan Sonny gekoppeld werd. Laura kreeg verwijten dat ze een “egoïstisch en lastig mens” was en nadien werd zelfs haar uiterlijk beschimpt.

“Dat raakte me in het begin heel hard”, onthult Laura in Het Nieuwsblad. Laura meent dat ze verkeerd werd neergezet op televisie. “Ik ben net heel positief. Maar de kijker wist niet dat Sonny en ik naast de camera’s hadden gepraat over onze verschillende levensfilosofie. Dus werd ik in de beelden van onze huwelijksreis plots neergezet als een trut. Daar ben ik op afgerekend. Na Blind getrouwd ging het gewoon verder”, vertelt Laura openhartig over de harde reacties.

Laura geeft toe dat het maanden duurde vooraleer de storm aan kritiek ging liggen. Maar Laura wist die negatieve commentaren van zich af te zetten en merkte op dat veel jonge vrouwen haar contacteerden omdat ze hetzelfde meemaakten. Die gedeelde ervaringen pent Laura Lieckens nu neer in een boek.

“Ik ben geen schrijver, laat staan een psycholoog, maar ik heb genoeg meegemaakt om te weten waarover ik spreek. Als mijn ervaringen en tips anderen kunnen helpen, waarom zou ik ze dan niet delen? Ik heb het geluk dat ik sterk in mijn schoenen sta en alle haat naast me kon neerleggen. Maar er zijn meisjes en vrouwen met minder chance”, aldus Laura uit Blind Getrouwd. En voor die vrouwen werkt Laura Lieckens naarstig aan haar eerste boek.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today