4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Leah Thys herstellend van botinfarct

Foto: VRT

Leah Thys, beter gekend als Marianne in ‘Thuis’, kreeg eind september een botinfarct en moest dringend een operatie ondergaan. Een nieuwe heup was noodzakelijk, met alle gevolgen van dien.

“Herstellen vraagt zijn tijd maar alles evolueert perfect”, vertelt ze aan Dag Allemaal. Ondertussen kan ze na vier weken ziekenhuis thuis verder revalideren. Ze kan al zelfstandig terug stappen en gebruikt haar krukken enkel bij onzekere momenten.

De makers van ‘Thuis’ zijn volgens haar zeer goed omgegaan met de plotse uitval van haar personage. “Marianne kwam veel minder in beeld en belangrijke scènes werden verschoven”, aldus Leah.

Over een goeie week staat ze terug op de set en ze is al volop bezig haar teksten aan het instuderen. “Ik ga blij zijn om de collega’s terug te zien”, vertelt Leah Thys vol overtuiging aan Dag Allemaal.

Een domper die momenteel wel heerst op de set is de onzekerheid door het nieuwe transformatieplan van de VRT. Men wil de productie van ‘Thuis’ uitbesteden maar hoe dit concreet zal gebeuren, staat nog niet vast.

Voor de acteurs zorgt dit uiteraard voor heel wat onzekerheid.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today