5 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
5 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Leah Thys: “’s Avonds word ik overvallen” 

Foto: Peter De Smedt

De gekende ‘Thuis-actrice’ Leah Thys werd twee jaar geleden geconfronteerd met het verlies van haar man. Inmiddels probeert zij terug de draad op te nemen maar ook dat is niet evident.  

“Ik heb nog niet de courage gevonden om mijn huis opnieuw te organiseren. Jos heeft een enorme verzameling boeken en papieren achtergelaten, wat dat organisatieproces bemoeilijkt”, onthult ze in Primo.  

Volgens Leah is er niemand die haar kan helpen bij het verwerken van haar verdriet. “Niemand kan je helpen. Maar positief denken en plezier maken, dat loont. Want lachen is het beste medicijn”, aldus Leah Thys. 

Bij haar knaagt het verdriet het hevigst ’s avonds. “Alleen in dat grote bed… Als ik niet nog wat lees tot de letters voor mijn ogen beginnen dansen, word ik overvallen door herinneringen. Een goeie roman helpt om mijn gedachten te verdoven”, onthult ze aan Primo. 

Ze heeft besloten geen tijd meer te verspillen aan mensen die ze oninteressant vindt of die haar helemaal leegzuigen. Zelfzorg krijgt bij haar vanaf nu dus meer prioriteit. 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today