7 °C Antwerpen, BE
woensdag 4 november 2020
7 °C Antwerpen, BE
woensdag 4 november 2020

Leah Thys voorspelt de toekomst!

Heel Geestig
© Loge 10

Vanaf 30 mei 2018 kan je in de Rode Zaal van Het Fakkeltheater terecht voor ‘Heel Geestig’, een paranormale komedie met een Vlaamse topcast waaronder Leah Thys, Myriam Bronzwaar, Wim Stevens, Ann De Winne, Erik Gooris, Hilde Van Wesepoel en Nathalie Wijnants.  

‘Heel Geestig’ is een klassieker onder de komedies en werd wereldberoemd gemaakt door Angela Lansbury als Madame Arcati. Nu kruipt Leah Thys in deze rol en dat belooft bovenaards ‘geestig’ te worden.

Verhaal

Charles wil een nieuw boek schrijven waarin een medium de hoofdrol zal spelen. Hij nodigt daarom -samen met zijn tweede vrouw- de wonderlijke, helderziende mevrouw Arcati (Leah Thys) uit om bij hem thuis een séance te houden.

Wanneer de tafel heeft gezweefd en Madame Arcati kronkelend in trance is geweest, lijkt alles weer gezellig en normaal. Alleen Charles krijgt het moeilijk want hij hoort, ziet en voelt als énige zijn eerste vrouw Elvira (Myriam Bronzwaar) in de kamer. Dit leidt tot dolle misverstanden, absurde jaloezie en hilarische verwarringen.

Praktisch

  • Waar? Rode Zaal, Het Fakkeltheater, Antwerpen
  • Wanneer? Vanaf 30 mei 2018
  • Tickets & info: 0489 15 13 17 of www.loge10.be

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today