7 °C Antwerpen, BE
maandag 29 november 2021
7 °C Antwerpen, BE
maandag 29 november 2021

Leen Dendievel en Udo hebben iets te vieren

Leen Dendievel en Udo Mechels vieren vandaag hun tweede huwelijksverjaardag. Het showbizzkoppel is al 6,5 jaar samen en de actrice kruipt in de pen om een prachtig epistel te wijden aan haar liefhebbende echtgenoot. In een mooie boodschap op Instagram schreeuwt Leen Dendievel haar liefde uit voor Udo.

“Ik laat me al zes jaar en een half kussen door deze man. Míjn man sinds twee jaar. Graag zien is elkaar ruimte geven, graag zien is elkaars mopjes begrijpen, graag zien is elkaar nemen zoals je bent, graag zien is blindelings vertrouwen, graag zien is ochtend adem delen, graag zien is ook, zeggen dat je elkaar beu gezien bent in deze rare maanden, om er vervolgens goed om te lachen, blij te zijn dat je elke dag met elkaar mag wakker worden en elkaar dan goed vast te pakken,” klinkt het bij de voormalige Thuis-actrice op Instagram.

Leen Dendievel deelt nog enkele prachtige foto’s op Instagram en wenst iedereen een lief als het hare: “Ik wens iedereen zo’n lief toe. Want ook al is hij mijn man. Hij blijft mijn lieve liefste! LIEFDE
Blij dat je in mijn team zit, liefje!”

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today