7 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024
7 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024

Leen Dendievel: “ik kreeg een vast contract aangeboden, maar had andere plannen”

Foto: VRT

Leen Dendievel wist al snel wat ze met haar leven wilde aanvangen. En om die droom te verwezenlijken was Leen bereid de handen uit de mouwen te steken.

“Toen ik mijn diploma van de middelbare school op zak had, wist ik al dat ik aan het Lemmensinstituut wilde gaan studeren om actrice te worden”, onthult Leen Dendievel in Story. “Mijn inschrijvingsgeld betaalde ik zelf, met wat ik verdiende tijdens de vakanties.”

De voormalige Thuis-actrice werkte in de zomervakantie bij De Post. Tot tweemaal toe vroegen ze haar om terug te komen en op een bepaald moment kreeg ze zelfs een vast contract aangeboden.

Leen blikt dan ook met een warm gevoel terug op die periode: “`Ik heb mijn vakantiewerk bij De Post altijd héél graag gedaan. ’s Avonds zette ik heel gemotiveerd mijn wekker, want om drie uur moest ik opstaan om een uur later te beginnen.”

“Bij mooi weer was dat heel fijn, bij slecht weer is het natuurlijk een heel ander verhaal. Ik heb dan ook nog altijd veel respect voor postbodes, hun werk wordt echt onderschat”, benadrukt Leen Dendievel in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today