1 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 december 2023
1 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 december 2023

‘Leive Vloms’ haalt Sam Gooris, Sergio en Willy Sommers naar Leuven

Leive Vloms
© Leive Vloms

Op de Leuvense Oude Markt wordt momenteel alles in gereedheid gebracht voor vrijdag, want dan vindt de 2de editie plaats van ‘Leive Vloms’.

Als nieuwkomer op de zomerkalender gooide het festival hoge ogen en waren de optredens van Luc Steeno, Laura Lynn en De Romeo’s goed voor een paar duizenden bezoekers. De schlager- en ambiancesfeer leverde niet alleen mooie plaatjes en een massa belangstellenden op, er werd ook nog eens €13.000 opgehaald voor de strijd tegen en het onderzoek naar Multiple Sclerose.

Extra inspanningen

‘Leive Vloms’ levert dit jaar opnieuw extra inspanningen voor mensen met een beperking. Vooraan is er een ‘minder mobiele zone’ die plaats biedt aan 45 mensen, omringd met maximum 2 begeleiders. “Ook het MS Centrum Melsbroek én de Leuvense zorg werkt mee met 16 vrijwillige zorgverstrekkers. Dat gaat van kiné’s tot ervaren zorgkundigen die vrijdagavond paraat staan. In de zone is er ook een bar met persoonlijke bediening voorzien, waardoor iedereen optimaal kan genieten van het festival. Let op: Je moet je vooraf registreren en doe het snel, want de plaatsen zijn beperkt”, zegt medeorganisator, MS-patiënt en campagnegezicht Jan Heremans, die doorverwijst naar de website van het festival voor alle praktische info.

Willy Sommers eerste keer

Vrijdagavond warmt De Krikke om 19 uur de Oude Markt op met de ‘Leive Vloms Top 20’. Om 20 uur is het aan de New Bis Band. Zij begeleiden Sergio, Sam Gooris en Willy Sommers, voor wie het zijn eerste doortocht wordt op de Leuvense Oude Markt.

Alle info over ‘Leive Vloms’ vind je op www.leivevloms.be.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today