7 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024
7 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024

Leroy (Big Brother): “Dat is toch lastig”

Hij heeft er een heftige tijd op zitten

Foto: Play4

Niet één maar twee exits afgelopen zaterdag tijdens de liveshow van ‘Big Brother’. Een wending die niemand had zien aankomen, maar wel eentje met zware gevolgen. Nawel overleefde alweer de nominaties en Vera en Leroy moesten het huis verlaten. Maar dat doet Leroy met opgegeven hoofd.

“Ja, hoe ik me voel, het is natuurlijk een beetje dubbel. Enerzijds was ik er wel klaar voor om naar huis te gaan omdat ik mijn koffer gepakt had en op één of andere manier wel het gevoel had. Ik twijfelde heel erg.Maar ik ga zeker met een goed gevoel naar huis, ik ben zeker niet teleurgesteld en bij het eten heb ik nog gezegd dat ik me sowieso een winnaar voel omdat ik al zo lang van huis ben.”

Leroy houdt veel mooie herinneringen over aan zijn avontuur dat 35 dagen heeft geduurd. “ Wat ik altijd zal blijven herinneren van het avontuur zijn toch wel de challenges, de samenwerkingen en de vriendschappen die ik heb opgebouwd, wat soms toch lastig is als je later binnenkomt.

Leroy kende net zoals de anderen ook wel wat zware momenten. Zeker wanneer er nieuws kwam van het thuisfront. “Na een week of drie werd het zwaarder en werd het gemis naar mijn kindje groter. Maar dat was met name ook omdat ik iets ging ontvangen van thuis. Waar ik het in het begin kon parkeren ging ik, als het wat emotioneel werd, naar die brieven zitten kijken en dan werd ik nog emotioneler. Dat was soms lastig. Maar ik ben zeker trots op mezelf en op wat ik bereikt heb, ik heb heel veel dingen kunnen en mogen leren en ik heb heel veel leuke mensen mogen ontmoeten waarvan ik heel zeker weet dat het vrienden zijn geworden van mij. dit is voor mij al een overwinning en ik vind dat ik het gewoon goed heb gedaan. Ik mag trots zijn op mezelf.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today