7 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024

Les Copines, van A tot Ianthe!

Les Copines
© The Booking Company

Vrouwen aan de macht in cover- en feestbandland. Vanaf nu is de wereld aan Les Copines, het nieuwe project waarbij Isabelle A opnieuw in zee gaat met partner-in-crime Ianthe Tavernier.

Les Copines is het nieuwe party-concept van de dames. Voortaan delen Isabelle en Ianthe de lakens uit en nemen zij telkens weer een andere copine uit showbizzland mee op sleeptouw. Dat zal nu eens Helle Vanderheyden zijn en dan weer Anne Van Opstal.

Helle is de televisie-vrouw van Philippe in Geubels en de Belgen, is prinses Iris in Prinsessia en Martha in De Kotmadam. En o ja, partyband-gewijs: Helle vertolkte Sandy in de musical Grease.

En ook Anne Van Opstal is gepokt en gemazeld in musical-sfeer à la Cabaret, Fiddler on the Roof, zo speelde ze ook de hoofdrol in Doornroosje, Assepoester en Sneeuwwitje… Het feest van Les Copines zal er kortom niet alleen goed uit zien, het zal ook top zijn.

Les Copines is immers een vrolijke meidenbende die de ambiance hoog in het vaandel draagt. Zowel live als on tape knallen de dames met een keur aan all time pop- en dance-hits. Verwacht gebalde power. Verwacht spitse medleys. Verwacht een uitgekiende look. En verwacht vooral een hoog-hoger-hoogst feestgehalte.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today