Lesley-Ann Poppe schuift al eens graag de voetjes onder tafel. Ze kan altijd genieten van een lekker diner op restaurant, zolang het maar dingen zijn die ze lust en er geen koffie is achteraf.
“Ik drink niet graag koffie. Ik krijg het niet door mijn keel. Om mijn dag te starten met een cafeïneboost, drink ik ’s ochtends Red Bull. Ingewanden zoals lever, niertjes of hersenen eet ik allemaal. Maar het meest degoutante dat ooit op mijn bord heeft gelegen? Dat was een schorpioen. Hoewel ik van het principe ben dat je alles moet proeven, kreeg ik op dit buffet in China de knop in mijn hoofd niet omgedraaid omdat een schorpioen een giftig dier is”, zegt ze in Tv Familie.
Poppe gaat graag op restaurant, maar ze kookt ook ontzettend graag. Het is misschien wel haar belangrijkste hobby.
“Mijn kinderen hebben allemaal andere voorkeuren, dus ik maak standaard veel potten vuil. En zonder arrogant te willen klinken, vind ik mijn eigen keuken vaak lekkerder dan die van sommige sterrenchefs.”