9 °C Antwerpen, BE
woensdag 1 december 2021
9 °C Antwerpen, BE
woensdag 1 december 2021

Lesley-Ann Poppe springt in de bres: “Ik vind dit heel erg voor hen”

Foto: VTM

Hoe zal het volgende schooljaar er voor Lesley-Ann Poppe uitzien? De onderneemster runt enkele scholen waar je allerlei opleidingen kan volgen. Maar het is nog niet zeker dat de opleidingen volgend schooljaar kunnen doorgaan. Eén en ander hangt af van het al dan niet versoepelen van de coronamaatregelen. “Als je in het centrum van Antwerpen woont, dan merk je pas goed wat voor een impact een tweet heeft die zegt dat je hier moet wegblijven. Ik begrijp het idee achter deze oproep wel, maar ik vind dit heel erg voor de handelaars. Ze hebben juist een heel moeilijke periode achter de rug, en nu worden ze opnieuw gestraft”, reageert de onderneemster in Het Laatste Nieuws.

Lesley-Ann Poppe en haar man Kevin gaan regelmatig op restaurant of iets drinken in het centrum van Antwerpen. Dat doen de meeste mensen nu minder vaak. “Vooral de Antwerpse horeca ziet af. Erg, want ik merk overal hoe hard er geïnvesteerd werd om restaurants en cafés coronaproof te maken. Mijn man Kevin en ik voelen ons in ieder geval niet onveilig als we hier iets gaan eten of drinken.”

Er is op verschillende plaatsen geprotesteerd tegen de maatregelen die de Nationale Veiligheidsraad heeft genomen, maar dat is volgens Lesley-Ann Poppe zinloos. “Het heeft weinig zin om kwaad te zijn over die strenge regels. Er is een reden waarom die in voege zijn. Ik ben vooral blij dat er geen tweede lockdown van gekomen is. Ik denk dat het nu vooral belangrijk is dat we de regels goed volgen en ons gezond verstand blijven gebruiken.”

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today