7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Lieven Scheire slimste mens ter wereld 2019

Foto: VIER

Het is gebeurd, sinds donderdagavond kennen we de winnaar van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. De gelukkige is Lieven Scheire, die won van Thomas Huyghe tijdens het finalespel.

Lieven Scheire was tijdens de gewone afleveringen de beste speler, toch wist niet hij maar wel Thomas Huyghe de hoogste score net voor het finalespel binnen te halen. Huyghe slaagde erin om 412 seconden te verzamelen, Lieven Scheire had er 84 minder. Astrid Stockman haalde met 291 het finalespel niet.

Er werd kordaat gespeeld tijdens het finalespel, geen seconde ging zomaar verloren. Lieven Scheire slaagde er al snel in om van de 84 seconden achterstand heel wat af te knabbelen en kon dankzij Dante uiteindelijk de overwinning binnenhalen. En daarmee valt het doek over seizoen 17 van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’, volgend jaar komt er een nieuw seizoen. Na de feestdagen gaat Erik Van Looy aan zijn lijstje starten, moet hij weer heel wat mensen bellen en proberen te overtuigen om toch hun kans te wagen én volgen er wellicht heel wat cafébezoekjes.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today