9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 maart 2024
9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 maart 2024

#LikeMe-acteur: “ik vind dit erg voor mijn oma”

Maksim Stojanac
Foto: Peter De Smedt

Maksim Stojanac  kennen we allemaal als Vince uit #LikeMe. De acteur is tijdens de kerstvakantie te zien in een winterspecial van de Ketnet-serie, want het langverwachte derde seizoen kon door corona niet worden opgenomen. Toch heeft de jonge acteur alle begrip voor de maatregelen.

“Ik vind het onbegrijpelijk dat er jongeren zijn die de regels aan hun laars lappen en feestjes houden. Daar word ik kwaad van”, vertelt Maksim in Story. De 22-jarige acteur maakt zich vooral zorgen om zijn oma…

“Mijn familie is normaal heel warm, maar nu moeten we ons verplicht afstandelijk gedragen. Mijn oma van 80 woont immers ook bij ons in, en haar gezondheid is wat minder”, klinkt het bij Maksim.

“Zij zit dus al maanden bijna de hele tijd op haar kamer, want ik ga soms buitenshuis werken en mama komt als verpleegster ook in contact met risicopatiënten”, klinkt het bezorgd bij de acteur in Story.

Maksims oma eet zelfs op haar kamer en als ze in de keuken komt, draagt ze een mondmasker. “Het enige wat ze kan doen, is tv kijken. Dat vind ik pas erg. Ik snap dat jongeren droevig en eenzaam zijn, maar voor de oudere generatie is het ook heel moeilijk”, aldus Maksim Stojanac in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today