7 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
7 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Lindsay viert 10 jaar carrière met nieuw album en concert!

Lindsay
© Universal/Top Act Music

Lindsay viert dit jaar haar 10-jarige artiestenjubileum.  In 2008 besloot Lindsay haar baan vaarwel te zeggen en zich voluit te geven voor haar zangcarrière. Een keuze die haar geen windeieren zou opleveren, zo blijkt nu. 

Lindsay’s debuutsingle ‘Van ’s Morgensvroeg Tot ’s Avonds Laat’ werd meteen een nummer 1-hit en ook haar debuutalbum werd in een recordtempo goud. Anno 2018 is Lindsay vijf gouden albums en talrijke nummer 1-hits en muziekonderscheidingen verder.

Eén decenium op de planken: dat viert de schlagerprinses met een uniek verzamelalbum met haar mooiste nummers en vijf gloednieuwe songs. De kersverse single ‘Ware liefde’ lijkt alvast een voltreffer te worden.

Het album ’10 jaar Lindsay’ is in twee versies verkrijgbaar. Een standaard jewel case versie met 18 nummers en een bijzondere hard-cover book met binnen 24 pagina’s met de mooiste carrière- en privéfoto’s.  Op die special edition staan trouwens maar liefst 24 nummers.

Komende zondag 29 april 2018 geeft Lindsay in Geraardsbergen een jubileumconcert om haar feestjaar op gang te trekken.  Tijdens dat concert zal de zangeres haar gloednieuwe album ook voorstellen.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today