19 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024
19 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024

Lisa del Bo verwelkomt 10.000ste bezoeker op Lisa gelooft-concerten!

Lisa Del Bo
© Christof Desmedt

Nog geen jaar nadat Lisa del Bo haar eerste Lisa gelooft-concert gaf, verwelkomt ze weldra de 10.000ste bezoeker op haar kerkconcert op
22 september te Eeklo.

Wie had dit ooit durven denken of dromen? In oktober vorig jaar gaf Lisa voor het eerst een concert onder de noemer ‘Lisa gelooft’.
In de intimistische setting van een kerk bracht de zangeres in 5 Vlaamse bisdommen een selectie van de mooiste religieuze liedjes aangevuld met nummers die de boodschap van verdraagzaamheid, hoop en liefde uitdragen.

Het moet zijn dat Lisa met het Lisa gelooft-concept een gevoelige snaar raakt en de mensen over heel Vlaanderen aanspreekt want inmiddels staat de teller op 31 concerten waarvan de afgelopen concerten allemaal uitverkocht. En overal zijn de reacties van het publiek zeer enthousiast.

Op zondag 22 september zal Lisa in Eeklo de 10.000ste bezoeker van haar Lisa gelooft-concerten in de bloemetjes zetten. Het is een uniek moment waar de zangeres met veel plezier en een grote dankbaarheid naar uitkijkt.

En er is nog meer goed nieuws want de Lisa gelooft-tour blijft ook in 2020 doorlopen zodat er volgend jaar nog Lisa gelooft-concerten geboekt kunnen worden.

Meer info op lisadelbo.be .

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today