17 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024
17 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024

Lissa Lewis trekt de zomer op gang met ‘Leve Het Leven’

Lissa Lewis
© CNR Music

We hebben er een tijd op moeten wachten, maar vrijdag komt de nieuwe single van Lissa Lewis uit. Lewis koos voor een bewerking van de hit ‘Quédate Con Ella’ van Natalia Jiménez.

Dat Lissa Lewis een dame met pit is bewees ze al meermaals in het verleden. Haar debuutsingle ‘Gouden Glimlach’ piekte in 2014 in de top 3 van de Vlaamse Ultratop 50, in 2015 scoorde ze een radiohit met haar eigentijdse bewerking van Will Tura’s hit ‘Boven De Wolken’, ze zong in 2016 samen met André Hazes Jr. voor het Nederlandse koningspaar op de ‘200 Jaar Nederland’-viering en ze wist in 2017 niemand minder dan Rob De Nijs te strikken voor een duet.

Deze zomer doet Lissa het gewoon solo…maar wel met een dijk van een zomersingle! Onze Vlaamse popqueen met haar typerende Franse R trekt deze zomer de kaart van de ambiance met haar nieuwe single ‘Leve Het Leven’, een bewerking van de hit ‘Quédate Con Ella’ uit 2015 van de Spaanse superster Natalia Jiménez. Stefaan Fernande zorgde voor een mooie Nederlandstalige tekst die helemaal past bij het levensmotto van Lissa.

‘Leve Het Leven’ is vanaf vrijdag 10 mei verkrijgbaar als digitale download en kan uiteraard ook worden teruggevonden op de belangrijkste streamingplatforms.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today