10 °C Antwerpen, BE
woensdag 22 maart 2023
10 °C Antwerpen, BE
woensdag 22 maart 2023

Loge 10 haalt Parijse hitkomedie voor het eerst naar Vlaanderen.

Stilte We Draaien
© Loge 10 Theaterproducties

Vanaf 19 april 2018 speelt ‘Stilte, We Draaien’ in de Rode Zaal van Het Fakkeltheater.  Deze komedie speelt al twee jaar in Parijs en ontving de Molière-prijs voor beste komedie 2017. Loge 10 Theaterproducties presenteert nu de Vlaamse versie met een absolute top-cast.

‘Stilte, We Draaien’ is een nieuwe wervelende komedie, vol smakelijke situaties in een razend tempo en met ontelbare, onverwachte gags.  De schrijver van he stuk ‘Thee Met Honing Of Met Citroen? tekende ook deze keer voor het scenario van deze schitterende komedie.

Geen verhaal is echter zo sterk als de cast die het speelt.  Loge 10 wist voor deze productie een absolute topcast te strikken: Ben Rottiers, Loes Van den Heuvel, Moora Vander Veken, Ann Pira, Hans Ligtvoet, Erik Goris, Hilde Van Wesepoel en Brecht Callewaert zullen het verhaal elk op hun manier naar een hoger niveau tillen.

Verhaal

Een filmploeg is neergestreken in het theater voor het draaien van een langspeelfilm. Vandaag nemen ze de scène op waarin de bedrogen echtgenoot een voorstelling stillegt om de minnaar van zijn vrouw te vermoorden. 

Tijdens de opnames zal het publiek ontdekken dat de productieleider niet te vertrouwen is, dat de regisseur verliefd is op de jonge actrice, dat de eeuwige tweede plansrol er alles aan doet om zijn carrière een boost te geven en dat de regie-assistent de boel probeert te redden terwijl hij van zijn eigen film droomt met de jonge actrice in de hoofdrol. En zo veel meer!

Praktisch

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today