5 °C Antwerpen, BE
woensdag 1 februari 2023
5 °C Antwerpen, BE
woensdag 1 februari 2023

Loge 10 brengt JB Priestley’s klassieke theaterthriller naar Vlaanderen!

Loge 10 - Een Inspecteur Belt Aan
© Loge 10

Loge 10 brengt in maart ‘An Inspector Calls’, de klassieke theaterthriller van JB Priestley naar Vlaanderen.  In de hoofdrollen schitteren Andrea Croonenberghs, Jan Schepens, Wim Van De Velde, Laura Seys, Dirk Bosschaert, Nathalie Wijnants en Guillaume Devos.

De theaterthriller ‘An Inspector Calls’ van JB Priestley is een echte klassieker in zijn genre.  De story werd reeds verschillende keren bekroond met belangrijke theaterprijzen, werd meermaals verfilmd en wist wereldwijd al meer dan 4 miljoen toeschouwers te bekoren.

Loge 10 heeft een reputatie hoog te houden als het komt om bekende thrillers naar het theater te brengen.  Zo brachten ze in het verleden ‘De Muizenval’, ‘Moord op de Nijl’, ‘Moord op de Orïent-Express’ en ‘Toen Waren er nog Nul’ naar Het Fakkeltheater in Antwerpen.

Meeslepend verhaal

Het verlovingsfeest bij de familie Birling wordt ruw verstoord wanneer een inspecteur aanbelt.  Hij  komt de familie enkele vragen stellen over de dood van een meisje dat eerder die dag gestorven is door inname van een grote dosis desinfecteermiddel.

Aanvankelijk lijkt niemand een link te hebben met het meisje. Dan blijkt dat vader Birling het meisje ooit ontslagen heeft uit zijn fabriek. Ook dochter Sheila heeft het meisje onrecht aangedaan. De maskers beginnen af te vallen en uiteindelijk blijkt iedereen in de kamer voor een deel schuldig te zijn aan de dood van het meisje.  De inspecteur ontmaskert hen één voor één.

Trailer

Praktisch

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today