10 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 maart 2024
10 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 maart 2024

Loïc Nottet staat in vuur en vlam!

Loic Nottet
© Sony Music France

Als we afgaan op de titel van zijn nieuwe single, staat Loic Nottet in vuur en vlam.  Afgelopen vrijdag bracht de Waalse zanger zijn langverwachte nieuwe single ‘On Fire’ uit.

Anderhalf jaar na de release van zijn debuutalbum ‘Selfocracy’, is Loïc Nottet helemaal terug met een nieuwe single.  ‘On Fire’, de nieuwe Engelstalige single van de Waalse zanger, vertelt het verhaal van twee kinderen: één te eenzaam om sterk in het leven te staan, de ander met de nodige littekens op huid én ziel.  Toch weten beiden op te staan en zelfstandige individuen te worden.

Het is algemeen bekend dat Nottet een voorliefde heeft voor het fantastische filmuniversum van Tim Burton.  Wat Burton doet in zijn films, probeert Nottet te doen met zijn muziek: een verhaal vertellen.

Met zijn 22 jaar, heeft Loic Nottet, auteur, componist, performer en choreograaf al een ongelooflijke carrière. Hij neemt momenteel zijn nieuwe album op.  Dit nieuwe project zal worden gesymboliseerd door vier personages: de charmeur, het kind, de clown en de melancholische. Loïc is te vinden in elk van hen en wenst dat ze allemaal in zijn teksten worden weergegeven.

‘On Fire’, de nieuwe single van Loïc Nottet, is vanaf nu verkrijgbaar als download op iTunes. 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today