7 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024

Loredana zingt voor het eerst in het Italiaans met ‘Ti Sento’!

Eindelijk is hij er, de langverwachte nieuwe single van Loredana, ‘Ti Sento’. De zangeres, die donderdag nog haar verjaardag vierde, is net terug uit het buitenland waar ze herstelde van haar operatie.

Na het uitbrengen van een paar succesvolle Nederlandstalige singles, die allemaal vlotjes hun weg vonden naar de top 10 van De Vlaamse Ultratop 50, vond de ravissante, sympathieke roodharige zangeres de tijd rijp om eindelijk eens een Italiaanse single uit te brengen. De Limburgse, afkomstig van 2 Italiaanse ouders die in België hun geluk vonden, spreekt perfect Italiaans. “Matia Bazar bracht ’Ti Sento’ uit in 1986, mijn geboortejaar. Voor mij was het een uitdaging omdat de zanglijn in mijn nieuwe versie hoog ligt, waardoor ik de kans krijg om te laten horen wat ik in mijn mars heb. Ik ben alvast heel tevreden van het resultaat. De voorbije week zaten we in het buitenland en hebben we de tijd genomen om leuke beelden te draaien voor de videoclip, want die komt er snel aan.”

Het producersduo Serge Ramaekers en Pat Krimson zat in de studio achter de knoppen. “De James Bond-achtige sfeer en het moderne arrangement, geven het nummer een frisse poppy sound. De vocals van Loredana laten je niet onberoerd en bezorgen je kippenvel. Bellissimo”, zegt het duo enthouaist.

2 Fabiola is bezig aan z’n laatste tourjaar en midden deze zomer vieren ze hun 1000steoptreden met frontzangeres Loredana, die al sinds 2008 mee op het podium staat. De groep communiceert later meer over dat bijzondere optreden. Na de grote 2Fabiola-zomerhit ‘She’s after my piano’ is de kans groot dat Loredana straks een dikke hit scoort met haar nieuwe single ‘Ti Sento’.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today