18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024

Lost Frequencies vervangt samples door liveband

Lost Frequencies

Nog maar net terug van een grote Amerikaanse tournee en twee waanzinnige sets op Tomorrowland Winter, en het volgende project staat al te lonken: Felix De Laet, aka Lost Frequencies, plant een najaarstournee met een voledige live set-up.

Hypergetalenteerd, geliefd over de hele wereld, eigen podium op Tomorrowland, vier MIA- awards in the pocket, bergen hits! Felix De Laet, alias Lost Frequencies, is de meest beluisterde Belgische artiest op aarde en zonder twijfel één van Belgiës favoriete exportproducten van het moment.

In wat alweer een spectaculaire productie belooft te worden, brengt Lost Frequencies een innovatieve en frisse interpretatie van zijn nummers. De tour reist doorheen de Verenigde Staten en Europa. Van Los Angeles en New York over Milaan, Parijs en… zijn hometown Brussel! Na een bomvolle Lotto Arena platgespeeld te hebben in 2017, tekent Felix dit najaar present in Vorst Nationaal. Lost Frequencies LIVE op zaterdag 9 november!

“Dit is ongetwijfeld de grootste uitdaging die ik mezelf al heb opgelegd”, aldus Felix De Laet in Het Nieuwsblad. “Mijn vorige tournees deed ik telkens in mijn eentje. Dat was eigenlijk al hectisch genoeg. Nu neem ik dus een hele liveband mee. Ik deed vorig jaar al iets gelijkaardigs op Tomorrowland, maar deze keer wordt het nog grootser. Al mijn nummers krijgen een andere vorm en we spelen ook nieuwe nummers van mijn volgende plaat. Het voelt als herbeginnen.”

Kaarten kosten 36,84 euro en zijn te koop vanaf vrijdag 22 maart om 12u.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today