12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024

Louis Flion knalt 2020 binnen

De trein van Louis Flion lijkt goed te zijn vertrokken. Het afgelopen jaar won hij dankzij zijn stevige feestmuziek aan populariteit bij de jeugd en ook in 2020 gaat hij op dat elan onverstoord verder tot zelfs over de landsgrenzen heen. Zo voegt Route Du Soleil de party act last minute toe aan de line-up van het spectaculaire winterfestival Snowbreak in Andorra.

Begin 2019 scoorde Louis Flion met z’n eerste feestknaller ‘Pief Poef Paf’ een meezinger onder studenten en het Vlaamse feestpubliek. Ook de opvolger ‘Vol Met Alcohol’ lijkt op dit ogenblik menige après-skihut in beroering te brengen. Dat Louis in enkele maanden tijd dus wel wat teweeg bracht en nu flink in opmars is, sprong ook in het oog van de populaire reisorganisatie Route Du Soleil. Jaarlijks organiseert het tientallen vakanties voor jongeren in het buitenland en daar valt ook Snowbreak onder dat plaatsvindt in Andorra.

Begin februari trekken duizenden Vlaamse studenten naar daar om er te feesten op het grootste winterfestival van de Lage Landen. “Eén week lang nodigen we de allerbeste après-ski artiesten uit en we hebben er onze eigen podia bovenop de berg!”, zegt de organisatie. Bart Kaëll, Sam Gooris en dj’s 5napback, Merlo en Yolotanker bevestigden al hun aanwezigheid. En aan die stevige line-up voegt de organisatie vandaag dus ook prompt het party fenomeen Louis Flion toe.

“In een reactie liet de organisatie ons weten dat ze Louis Flion er absoluut bij willen. Het was in onze agenda dan ook even puzzelen aangezien wij diezelfde week nog een paar andere shows in België afwerken. Het inplannen van vliegtuig en taxi is aardig gelukt en we kijken er bijzonder hard naar uit. Zijn korte broek en strakke kousen liggen klaar en binnen enkele weken komt er terug een nieuwe ambiancesingle uit, dus dat dak gaat er zeker af!”, verzekert het management van de jonge zanger.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today