6 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024
6 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024

Louis Talpe verslingerd aan Hollands ‘haringijs’

Louis Talpe
© Medialaan/VTM

Na een weekje rust door De Gouden Schoen zijn teamcaptains Louis Talpe en Ruben Nicolai helemaal klaar om opnieuw de degens te kruisen in Holland-België.

Woensdagavond wordt de strijd der Lage Landen verdergezet en verdedigen William Boeva en Lieven Scheire de Belgische driekleur. Gerard Joling – dankzij K3 Zoekt K3 ook wereldberoemd in Vlaanderen – en Katja Schuurman zijn echter niet van plan het hun tegenstanders makkelijk te maken.

De derde afleverin van Holland-België wordt voor de teams vooral een culinaire ontdekking. Louis Talpe waagt zich aan een blinde proeverij van een typisch Hollandse lekkernij: haringijs. Hoe lekker dat is, is meteen van zijn gezicht af te lezen.

Maar ook het Nederlandse team ontsnapt er niet aan. Captain Ruben Nikolai krijgt een verse smoothie voorgeschoteld. Maar wel een heel bijzondere, gemaakt van Belgische paling in het groen.

En terwijl Lieven Scheire in de ronde met de mobiele supermarkt zijn best doet om een Nederlandse boodschappenlijst te vertalen, smult teamgenoot William Boeva rustig van de Nederlandse boterkoek… Wie kent het andere land het best en wint de derde strijd tussen Holland en België?

Holland-België, woensdag 23 januari 2019 om 21u15 bij VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today