2 °C Antwerpen, BE
zaterdag 27 februari 2021
2 °C Antwerpen, BE
zaterdag 27 februari 2021

Luc Appermont over zijn relatie: “Bart kan soms heel heftig reageren”

Foto: VTM

Bart Kaëll en Luc Appermont zijn ondertussen al meer dan veertig jaar samen. De zanger onthult in Story dat er zelden stiltes vallen in hun relatie: “Wellicht omdat we dezelfde interesses delen.” Al geeft Bart toe dat Luc de grootste babbelaar is. “Ik ben niet zo’n open boek”, aldus Bart Kaëll. En dat leidt soms tot conflicten.

“Barts échte diepe gevoelens zitten ver weg”, verduidelijkt Luc Appermont in Story. “Als hem iets niet zint, moet ik dat uit hem sleuren. Soms duurt het een uur of zelfs een dag voordat hij zegt wat er op zijn lever ligt.”

Al geeft de 71-jarige presentator toe dat hij dan weer het andere uiterste is: “Misschien ben ik dan weer te snel in het uiten van mijn gevoelens”, oppert Luc in Story.

“Bart kan soms heel heftig reageren als ik een andere kijk op iets heb. Dan klapt hij dicht, en vraag ik me af: ben ik niet te direct geweest? Bart is kwetsbaar”, onthult Luc Appermont in Story.

Toch komt het koppel altijd tot een compromis. “We hebben een ander temperament. Luc is rationeel, ik emotioneel. Het komt bij mij soms harder binnen dan Luc het bedoelt. Anderzijds is er veel harmonie. We komen altijd tot een compromis”, klinkt het liefdevol bij Bart Kaëll.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today