13 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024

Luc Steeno: “Dat is me toch altijd bijgebleven”

Luc Steeno: “Dat is me toch altijd bijgebleven”

Luc Steeno
© CNR/Vlaamse Sterren

Een overval of een carjacking, het zijn dingen die je liever niet meemaakt in je leven. Zanger Luc Steeno had meteen pech, want hij werd slachtoffer van allebei.

“Ik ben ooit slachtoffer geworden van een inbraak. Maar ik was toen net op reis en alles lag terug in orde tegen de tijd dat ik terug thuis was. Mijn moeder en zus hebben toen alles terug op orde gelegd en dus heb ik er zo nooit iets van gezien of gemerkt. En in Brussel kreeg ik al te maken met carjacking. Ik werd toen werkelijk uit mijn wagen gesleurd. Dat zijn ook echt dingen die mij zullen bijblijven”, zucht Luc in Primo.

Ook op financieel vlak heeft Luc al wel eens de bal mis geslaan. “Ik heb al geld geleend aan zogezegde vrienden dat ik nooit heb terug gezien. Dat zijn levenslessen. En er zijn ongetwijfeld nog zaken geweest waarvan ik het amper heb beseft dat ze gebeurd zijn. Zo zijn er ongetwijfeld managers die me aan het begin van mijn carrière hebben bestolen. Maar ik ga niemand beschuldigen. Dat is gepasseerd en ik ben niet haatdragend.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today