7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Luca uit K2 Zoekt K3: “ik zie dat niet als een voordeel”

Foto: DPG Media

Na de bootcamp waren er nog 3 jongens in de running om de opvolger van Klaasje Meijer te kunnen worden bij K3. Één van hen is de Nederlander Luca. Hij is alvast één van de topfavorieten bij het publiek maar ook bij K2. Hij kreeg tijdens de laatste auditieronde een golden ticket. “Dat golden ticket heeft net meer druk op mij gelegd”, zegt Luca in Dag Allemaal. “Ik zie het niet als een voordeel, eerder als een tweede kans om mezelf te bewijzen. Want ik was niet goed genoeg voor de tien ultieme stoelen.”

Luca schreef zich met een heel erg bijzondere reden in voor het programma. “Ik wil een voorbeeld zijn voor kleine jongens die ook graag zingen en dansen. Ik studeer musical, in mijn jeugd had ik enkel vrouwen als voorbeeld.”

Wanneer we Luca zien tijdens de afleveringen, dan zie je gewoon dat Luca dit heel erg graag wil. En dat hij er alles voor over heeft. Al wil dat misschien zeggen dat Luca dan ook zal moeten verhuizen. Dat is geen enkel probleem. Ik vind iedereen in België heel vriendelijk.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today