9 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 februari 2024
9 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 februari 2024

Luca uit ‘K2 zoekt K3’ ontdekt de keerzijde van de medaille

Foto: DPG Media

Luca mag dan bij televisiekijkend Vlaanderen ontzettend geliefd zijn, niet iedereen deelt die mening. Op sociale media regent het aan commentaren, en ook onder de hashtag ‘K2 zoekt K3’ regent het negatieve berichten over Luca en enkele andere kandidaten.

Het is Luca zijn grote droom om naast Hanne en Marthe te mogen staan in K3 en probeert zich dan ook elke week volop te smijten. Zijn inzet en knappe prestatie werd door Gordon zelfs beloond met 100 punten. “Toen wist ik helemaal niet wat me overkwam”, vertelt Luca aan Tv Familie.

De ene vond die 100 punten al meer terecht dan de andere, maar voor Luca maakt het niet uit wat anderen van hem denken. “Gordon is superbekend in Nederland. Ik vind z’n mening dus belangrijk. Ik kan alleen maar blij zijn met zo’n punten.”

Maar jammer genoeg voor Luca is niet iedereen zo positief over zijn prestaties. Luca ontvangt namelijk naast heel wat positieve berichten ook geregeld haatberichten. Dat gaat van ‘een jongen hoort niet bij K3’ tot ‘vuile homo’. En vooral die laatste berichten kwetsen Luca enorm. “Ik weet dat zoiets kon gebeuren, maar 100% op voorbereid ben je nooit. Ik probeer het me niet aan te trekken, iedereen heeft recht op een mening.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today