1 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 december 2023
1 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 december 2023

Ludo Hellinx nog steeds boos: “Waarom doe je het dan”

Foto: DPG Media

Tijdens het vorige seizoen van ‘Familie’ moesten we afscheid nemen van Jenny en Patrick, gespeeld door Ludo Hellinx en Hilde Van haesendonck. Dat is ondertussen een goed half jaar geleden en Ludo heeft zijn vertrek bij ‘Familie’ nog altijd niet verwerkt.

“In juni zijn mijn vrouw en ik een hele maand weggeweest met de camper. Zo hebben we gefietst langs de Loire en dat was zalig. Als je geen werk hebt, kan je langer weg, hé. Maar het is dubbel. De manier waarop ik te horen kreeg dat mijn verhaal bij ‘Familie’ ten einde was, is nog niet verteerd”, bekent hij in Dag Allemaal.

Vorig jaar in augustus kreeg Ludo te horen dat hij uit de reeks werd geschreven. En hij herinnert het zich nog heel goed.

“Naar het schijnt zouden sommigen zich boos hebben gemaakt, maar ik ben gewoon weggegaan. Ze hadden toch niks toe te voegen. Ik heb daarna professioneel mijn job gedaan, zoals het moest, maar daarnaast moesten ze mij niets meer komen vragen, dat was gedan. Ik had er geen plezier meer in.”

Ludo heeft nooit verdere uitleg gekregen en hij kreeg enkel te horen van het kernteam van de scenarioschrijvers dat ze het erg jammer vonden. “Maar jullie schrijven het toch? Als je het spijtig vindt, waarom doe je het dan’, heb ik hen nog geantwoord. Ik kreeg alleen te horen dat het moest van VTM.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today