3 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 januari 2022
3 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 januari 2022

Lut Hannes binnenkort weer in Thuis.

Lut Hannes
© VRT/Eén

Angèle Backx is terug ‘Thuis’.  Na de feestdagen neemt actrice Lut Hannes haar rol in de populaire Vlaamse televisiereeks opnieuw op nadat ze begin dit jaar van de set verdween.  Er werd immers borstkanker bij de actrice vastgesteld.  “Ik kan niet wachten om na Nieuwjaar opnieuw op de set te staan”, reageert de actrice opgelucht. 

Lut Hannes kreeg begin dit jaar het vreselijke nieuws te horen dat ze leed aan borstkanker.  Omdat een ingreep en een doorgedreven behandeling zich opdrong, vertrok de actrice tijdelijk uit de reeks.  Ongeveer een jaar na datum is Lut weer helemaal klaar om opnieuw voor de camera te staan. 

“We zijn heel blij dat Lut terug op onze set is,” reageert ‘Thuis’-producent Hans Roggen. “De eerste draaidag is pas na Nieuwjaar, maar vandaag was het net zoals bij elke langere afwezigheid een kostuumpas en make-uptest. De eerste keer in een jaar dat Lut terug in de ‘bling-bling’-huid van Angèle stapte.”

“Ik ben heel benieuwd hoe Angèle haar ‘tripje’ naar de Ardennen zal verklaren aan Eddy en wat we in 2019 nog allemaal van haar mogen verwachten. Ik kijk er enorm naar uit om de Angèle in mij opnieuw boven te halen”, zegt Lut glimlachend.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today