11 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
11 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Lyndsey Pfaff doet emotionele oproep

Lindsey Pfaff
@Showbizzsite.be

Lyndsey Pfaff heeft op sociale media een emotionele oproep gedaan en vraagt de hulp van al haar volgers. De dochter van Jean-Marie Pfaff is haar trouwring verloren…

“Beste dorpsgenoten, ik ben deze ochtend mijn trouwring verloren op de Bredabaan. Aan de binnenkant staan onze namen en huwelijksdatum ‘Dave & Lyndsey 27-08-2004’ Moest iemand hem vinden: eeuwige dank voor je eerlijkheid en een mooie beloning!!!”, schrijft Lyndsey op Facebook.

Lyndsey geeft in hetzelfde bericht toe dat ze niet kan slapen door het verlies. “Zoveel emotie met die ring.” De reacties op het bericht zijn hartverwarmend en er kwamen al wat tips binnen, maar voorlopig nog zonder resultaat. Toch hoopt Lindsey dat de ring alsnog gevonden kan worden, want die heeft immers heel wat emotionele waarde.

“De ring is ontworpen door een mega leuke en top nonkel van mij, die helaas al overleden is. Maar die toen een persoonlijke touch in mijn ring heeft gestoken voor mijn ouders die 25 jaar voor mij hebben gezorgd en voor de mooie jaren dat ik onder hun warme vleugels / dak heb mogen wonen, dus meer dan gewoon een ring die ik kreeg op de mooiste dag van mijn leven toen ik trouwde met mijn lieve man Dave, 16 jaar geleden … zo stom gebeurd, maar ik hoop nog steeds op een eerlijke vinder. Ik moet niks onder de boom hebben dit jaar…. alleen die ring ! Die meer dan 1 verhaal heeft in mijn dankbaar leven”, voegt Lyndsey er aan toe.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today