18 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024
18 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024

Lynn Van den Broeck in tranen na breuk: ‘Het deed echt zeer’

Lynn Van den Broeck in tranen na breuk: ‘Het deed echt zeer’

Lynn Van den Broeck
Foto: VRT

Het is nogal een week geworden in ‘Thuis’. Maandag drie cliffhangers in de soap met als absolute dieptepunt toch wel de breuk tussen Viv en Lowie. Een breuk die voor heel wat boosheid zorgt bij de trouwe kijkers.

Maar die breuk maakte ook Lynn Van den Broeck emotioneel. Zij is de vriendin van Mathias Vergels en in ‘Thuis’ spelen zij het prachtige koppel – nu ja ex-koppel ondertussen – Viv en Lowie. “Toen ik in de lezing de break up tussen Viv & Lowie las kreeg ik spontaan kippenvel en tranen in mijn ogen”, geeft Lynn toe.

“Eerst en vooral omdat ik een emotionele kiek ben, maar ook omdat ik wist dat het geen gemakkelijke zou worden om te spelen. Natuurlijk zijn we in het echt meer dan ooit verliefd, maar toch was het raar om hem daar op die dansvloer te laten staan…”, bekent Lynn.  “En eerlijk, ergens deed het efkes echt zeer.”

De opnames dateren natuurlijk al van een tijdje geleden en waren een grote uitdaging, ook voor Lynn en Mathias. “De scène is opgenomen in 1 shot, de camera draait rond ons waardoor we de scène volledig moesten doorspelen, emotionele momenten konden we dus pas spelen als we zagen dat de camera op ons stond, voor de rest was het aanvoelen en wachten om je moment te pakken”, gaat Lynn verder.

“Spelen, het blijft zo iets geks en het raakt onverwachts meer dan we denken.

Maar wat ben ik fier op het resultaat, op onze ploeg die deze break-up zo écht mogelijk hebben gemaakt. Dan uiteraard, de man van mijn leven, die ik achteraf nog eens extra hard heb vastgenomen terwijl ik fluisterde in zijn oor: “het is gelukkig niet echt””, lacht Lynn.

“Merci, voor de fijne draaidagen samen, een dreamteam blijven we sowieso, ook al is het wreed ambetant dat ik nu alleen naar de set moet rijden.😂🙋🏽‍♀️”, besluit Lynn Van den Broeck. Dus… Viv en Lowie zijn écht uit elkaar? Dat is jammer!!!

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today